Ribbels


Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Joppe Van Loon: 

Sinds dit jaar hebben ze er op de universiteit van Antwerpen een nieuwe student rechten bij. Om te ontspannen van al het studeren, speel ik graag videogames. Naast al dat gamen en studeren, ben ik dit jaar de trotse leiding van de Ribbels. Met mijn vier jaar ervaring in de chiro wil ik van elke zondag een leuke dag vol plezier maken. Ik ben 17 jaar. Op mijn verjaardag is er elk jaar vuurwerk, namelijk op 31 december.

Tibo:

Mijn naam is Tibo De Vree, ik ben 19 jaar oud en ben nu bezig aan mijn 3e jaar als leiding. Ik studeer chemische procestechnieken omdat de chemie mij zeer hard interesseert. Naast studeren heb ik natuurlijk ook nog hobby's naast chiro ben ik ook nog doelman bij Berendrecht hierdoor ben ik jammer genoeg niet elke zondag aanwezig. Met bier ga je mij nooit zien alleen maar met een frisse Ice tea green.

Seppe:

Mijn naam is Claessens Seppe, ik ben 18 jaar en geef al 2 jaar op rij leiding aan de kleinste (en leukste) leden op onze Chiro, de Ribbels. 

Ik ben ondertussen begonnen aan mijn 12e ‘Chiro-jaar’ en doe het nog steeds even graag.    

Mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn voetballen en leiding geven op dé Chiro van Ekeren!

Ondertussen probeer ik dit allemaal te combineren met mijn studies aan de Universiteit Antwerpen, waar ik de opleiding Taal- en letterkunde volg. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar Bachelor dus het is allemaal nog een beetje uitzoeken, maar ik mag van geluk spreken dat ik zo’n enorm leuke medeleiding heb 😉.

Verder zullen Joyce, Joppe, Tibo & ik er elke zondag voor zorgen dat uw kind een onvergetelijke tijd heeft beleefd op onze Chiro.

Joyce: 

Hey hoi 

Ik ben Joyce , ik ben 18 jaar en zit in men laatste jaar op de middelbare school aan Moretus. Mijn hobby's zijn natuurlijk chiro. Ik doe dit al 10 jaar. Naast chiro doe ik ook boksen. Ik heb al veel zin in dit jaar en ik hoop jullie ook? We gaan er vast en zeker een leuke tijd van maken. 

 


Speelclub


Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Jara: 

Hey ik ben jara, ben 19 jaar en zit nu 13 jaar in de chiro. Ik studeer verpleegkunde en ben afgestudeerd als zorgkundige.

Lore:

Ik ben Lore, ik ben 21 jaar en ben dan ook de oudste van de chiro 😉 Ik studeer vroedkunde en zit al 16! jaar in de chiro. Ondertussen ben ik bezig aan mijn 5de jaar leiding, behalve de tito's heb ik al aan elke afdeling leiding gegeven. 

Denise: 

Heey, ik ben Denise en ben 19 jaar, ik studeer verpleegkunde en dit is mijn 3e jaar in de chiro.

 


Rakwi


Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Senne:

Hallo, mijn is Senne en samen met Fien en Jari vormen wij de Rakwi leiding. Ik ben 18 jaar en studeer Autotechnologie op KDG hoge school in Hoboken. Naast de Chiro geef ik ook keeperstraining op FC Ekeren aan de keepers van de U9 tot en met de U13. Ik ben heel graag met kinderen bezig en probeer daarom ook elke week ze allemaal een toffe zondag te brengen!

Fien:

Hallo! Ik ben Fien, 18 jaar en dit is mijn 2e jaar als leiding op de chiro. Daarnaast teken en schilder ik ook heel graag. Ik studeer kunstwetenschappen en zit op kot in Brussel, maar in het weekend ben ik blij dat ik naar huis kan gaan om leiding te geven aan de rakwi’s : )

Jari:

Ik ben jari, een 18 jarige enthousiaste student die wel eens uit een onverwachte hoek kan komen. Veel hobby's naast mijn diepe passie voor de chiro heb ik niet echt. Mijn favoriete seizoen is de lente. Bovendien hou ik van olijven en lange romantische wandelingen naast het strand : )

 


Tito


Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Fleur:

Hey, Ik ben fleur. Ik ben 19 jaar. Mijn hobby's zijn acro gym en natuurlijk ook Chiro. Ik studeer verpleegkunde op Karel de Grote Hogeschool. Ik geef ook turnles in de turnclub deugd en moed Ekeren.

Arne:

Hey ik ben Arne en ik ben 19 jaar, hier zijn wat feitjes over mezelf: 1. Lezen is een van mijn favorieten bezigheden om rustig te relaxen. 2. Ik ben een avond mens maar mijn ochtend humeur valt mee. 3. Chiro is mijn creatieve outlet, elke zondag opnieuw invullen daar doe ik het voor.

Imke:

Hey hoi, ik ben imke, 18 jaar een Studente criminologie aan de vub. Mijn favoriet spel is fiston en het belangrijkste dat er voor mij bestaat is ne warme chocomelk aan een kampvuur.
 

Keti


Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Joppe Callaij:

Ik ben Joppe Callaij, ik ben 18 en volg de richting revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik ben opgegroeid met 2 animatoren als ouders en heb door hun dus het jeugdbewegingsleven meegekregen.

Zoë:

Hey, mijn naam is Zoë en ik ben 19 jaar oud. Dit jaar ben ik aan mijn tweede jaar industriële wetenschappen-chemie begonnen aan de universiteit van Antwerpen. Ik zit van kleins af aan al in de chiro en dit is mijn derde jaar leiding. In mijn eerste jaar gaf ik leiding aan de rakwi's, daarna aan de ribbels en dan nu aan de Keti's. Ik geef nog steeds heel graag leiding en ik zal dan ook elke zondag met plezier voor jullie klaarstaan! 

Alixe:

Hey, ik ben Alixe. Ik studeer rechten en ik zit sinds mijn 15de in de chiro. Mijn hobby’s zijn zwemmen, naaien en uiteraard ook leiding geven! Samen met mijn medeleiding hoop ik ook dit een onvergetelijk jaar te maken voor iedereen!

Nils:

Hey. Ik ben Nils Bossuyt. Ik ben 19 jaar en werk als ploegbaas bij Proftech en debruyn. Verder ben ik ook een beetje de handige harry van de leidingsploeg 😉
 

Aspi


 

Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Dries:

Ik ben Dries Meizler. Ik ben 21 jaar. Dit is mijn 5de jaar leiding. Ik studeer verpleegkunde. Ik ben ook een heel grote fan van de Italiaanse keuken dus daarvoor kun je me altijd wekken.

Søren:

Mijn naam is Søren Van Cauwenberg. Ik ben 19 jaar en de leider van de Aspiranten. Ik ben momenteel aan het voortstuderen om leerkracht te worden. Naast Chiro omvatten mijn hobby’s ook gamen en mountainbiken. Alsook ben ik de meest knappe, intelligente en verantwoordelijke leiding op Chiro Tempo (uit eigen bron) dus plezier gegarandeerd!


 Volwassen Begeleiding (VB's)

Wie zijn ze? (van links naar rechts)

Kris:

Ik ben Kris en ben ondertussen 44 en 2de jaar VB ;).
Heel trots op deze leidingsploeg, die het gewoon top doen, zeker nu! 
Werk sinds september bij het loodswezen als planner. 
Momenteel in mijn laatste jaar graduaat rechtspraktijk bij HO Gent. 
2 kinderen die sinds ribbel in Chiro Tempo zitten.
Hobby's: lekker eten, een goed boek en een leuk gesprek.

Bart:

Het Chirojaar 2020-2021 is mijn tweede jaar als VB, oftewel volwassenbegeleider.

Ik ben 49 jaar. Onze 3 knappe, toffe, plezante zonen zitten al jarenlang in Chiro Tempo Ekeren, ondertussen bij Tito’s en Keti’s.

Beroepshalve werk ik als preventiedeskundige-verpleegkundige bij een externe preventiedienst.

Wat ik in mijn vrijetijd doe... Chiro natuurlijk!... Daarnaast probeer ik zelf nog wat te sporten en elk weekend trouw op post te zijn om te supporteren voor onze voet- of volleyballende zonen.

Ik ben er zeker van dat we er - samen met onze ganse leidingsploeg, m’n collega-VB Kris, ouders, kinderen en jongeren, en al wie onze Chiro op één of andere manier steunt – weer een superplezant chirojaar van zullen maken!